Afbeelding
Foto:

Villa's bereiken hoogste punt

warmond n Aan de Hyacintenlaan in Warmond worden momenteel zeven comfortabele en luxe rietgekapte villa's gebouwd. Het hoogste punt van de eerste fase van vier villa's is bereikt. Aannemersbedrijf A.G.J.C van Breda ligt daarmee netjes op schema en voldoet aan de wensen van ontwikkelaar 'The Way You Live' uit Laren. De eerste vier kopers kunnen naar verwachting nog voor de zomermaanden van 2020 hun nieuwe villa betrekken.

Fase 2 bestaat nog eens uit drie villa's die zijn uitgerust met een eigen private insteekhaven voor de motorsloep of -boot. De verbinding met de waterrijke omgeving is mogelijk door speciaal voor deze villa's een brug te realiseren. Hierdoor beschikken de villa's over een directe verbinding met het Poelmeer. Bovendien liggen alle villa's op steenworp afstand van het natuurgebied de Klinkenbergerplas..De villa's beschikken over een woonoppervlak van ruim 250 vierkante meter met een royale berging. Het interieur kenmerkt zich door een enorme living met open keuken, vier slaapkamers, een riante badkamer en een handige extra ruimte. De kavels variƫren van 750 tot 850 vierkante meter en worden omgeven door groen, waarmee de privacy bijzonder groot is. Toekomstige eigenaars hebben alle gelegenheid om de woning naar eigen smaak in te richten. Wat vaststaat zijn de vaste elementen zoals de erfgrens en de buitenschil van de woning.
Zelf de villa's van Poelmeer ervaren kan tijdens het open huis op zaterdag 5 oktober van 12.00 uur tot 14.00 uur, Hyacintenlaan 6 te Warmond.