Radiusgespreksgroep

ontmoeting n Donderdag 3 oktober van 14.00 tot 16.00 uur komt de Radiusgespreksgroep weer bij elkaar in de Haeswijkflat aan de Kennedylaan.

Er wordt gestart met het voorlezen van een geestige column van Sylvia Witteman waarin aanwezigen zeker dingen uit hun eigen leven herkennen. "Want praat u weleens tegen voorwerpen? En de vervolgvraag: raakt u weleens een voorwerp aan
waar u kracht of steun aan ontleent? U bent van harte welkom om mee te komen praten of luisteren" aldus Wil Siekmann.


Koffiespeeltuin over Kinder-EHBO

ontmoeting n Tijdens de eerste Koffiespeeltuin op 25 september bespreken aanwezigen Kinder-EHBO.

Als jonge ouder komt er veel op je af. Bovenop staat de gezondheid en veiligheid van je kind. Maar sommige situaties heb je niet zelf in de hand.
Allerlei vragen worden beantwoord door First Respons deskundige Leonie. Leonie is kinderverpleegkundige en sinds zeven weken trotse moeder van een zoontje. Zij zal kort de basis van kinder-EHBO vertellen en handige apps delen. Bibliotheek Bollenstreek vestiging Oegstgeest, Lange Voort 2T • 25 september • 9:30 – 11:00 • Kosten: gratis


Evensong in de H. Willibrordkerk

muziek n In de Anglicaanse kerk is het sinds de 16e eeuw gebruikelijk om evensongs te organiseren. Een evensong is een grotendeels gezongen avondgebed met sterke wortels in de middeleeuwse liturgie van vespers en completen.

Deze lange traditie en de grote hoeveelheid vaste gebeden heeft door de eeuwen heen een onuitputtelijke bron van inspirerende liturgische muziek opgeleverd.
Het grootste gedeelte van de evensong wordt door het koor, Gemengd Koor St. Willibrord, gezongen. Maar natuurlijk zijn bezoekers van harte uitgenodigd om de hymnes mee te zingen en de gesproken teksten mee te zeggen zoals aangegeven in het aangeboden programmaboekje.


Zaterdagavond 28 september • 19.00 uur • H. Willibrordkerk, Rhijngeesterstraatweg 35 Oegstgeest