Gratis informatieavond over hypotheekzorgen

informatieavond n Veel mensen maken zich zorgen over hun (aflossingsvrije) hypotheek na alle berichten in de media. Wat gebeurt er als ik op de einddatum van de hypotheek nog een schuld over heb? Moet ik dan mijn woning verkopen om de schuld af te lossen?

Na jaren bij verschillende banken en verzekeraars te hebben gewerkt is Jasper Pieterse onlangs gestart met zijn onderneming "Pieterse Financiƫle Planning". Vooral bij zijn laatste werkgever heeft hij veel cliƫnten gesproken die zich zorgen maakten over hun hypotheek. Het gaat dan om de vraag wat er gebeurt als de hypotheek de einddatum bereikt en er nog een schuld is. Dit is het geval bij een aflossingsvrije hypotheek of een hypotheek met een beleggingsproduct waarbij de beleggingen niet genoeg opbrengen.

Wat gebeurt er als de hypotheek afloopt en er nog een schuld is?

Wat gebeurt er als er niet voldoende middelen zijn om de restschuld af te lossen en het afsluiten van een nieuwe hypotheek niet mogelijk is omdat het pensioeninkomen te laag is? Het schrikbeeld is dat de bank dan wil dat de woning wordt verkocht zodat de hypotheekschuld afgelost kan worden. In veel gevallen blijkt echter dat er een oplossing gevonden kan worden zodat verkoop van de woning niet noodzakelijk is.


De zorgen die er zijn heeft Jasper Pieterse doen besluiten om een gratis informatieavond te organiseren in de bibliotheek van Oegstgeest. Op deze avond geeft hij aan wat de problemen zijn en welk stappenplan hij heeft ontwikkeld om tot een oplossing te komen.

De informatieavond vindt plaats op 26 september en start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30) en zal eindigen om 21.30. opgeven is eenvoudig door de naam te mailen naar jp@pietersefinancieleplanning.nl of door te bellen met 06 13 37 70 69.