'Oegstgeest Ontmoet' van 1 tot en met 8 oktober

ontmoeting n Van 1 tot en met 8 oktober krijgen inwoners van Oegstgeest en gevarieerd laagdrempelig programma aangeboden tijdens 'Oegstgeest Ontmoet'. Dit programma is tot stand gekomen door het in dezelfde week op te richten 'Netwerk Samen tegen Eenzaamheid'. Een mooie manier om nieuwe mensen en organisaties te ontmoeten.

Het programma bevat diverse workshops. Voor elk wat wils. Op het gebied van dans en toneel via More than dance by Giselle samen met SterKKK en Eva. Maar ook via ActiVite en via Radius kunt u stijldansen en bij buurthuis de Kratong zelfs Linedansen. Er zijn 3 verschillende kunstzinnige workshops via Het Kunstkasteel. Ook zijn er sportieve activiteiten: wandelingen door de Wandelclub en Aqua Vitaal lessen in zwembad Poelmeer. Iedereen kan aanschuiven bij een Thuisdiner van de Zonnebloem, bij de koffieochtend bij Wilma en Ruurt in Haaswijk of bij de gastentafel in huize Ampijoloe. Ook zijn er diverse vrije inloopmomenten bij het Dorpscentrum, de bibliotheek en de Haeswijkflat, georganiseerd door de bibliotheek/volksuniversiteit, Lumen (met een high-tea erbij), de Raad van kerken, Autisamen en Radius. Tenslotte organiseren Aprezo en Margot de Ruiter drie verdiepende workshops waar dieper ingegaan wordt op het gevoel van 'eenzaam zijn' en hoe dit aan te pakken en als mens te groeien.


De meeste activiteiten zijn gratis! Iedereen is van harte welkom.
Kijk voor het complete programma en meer informatie op: wijzijneva.nl/nieuws/programma-oegstgeest-ontmoet


Maandelijkse koffieochtend Regenboogkerk

ontmoeting n Op vrijdag 13 september is er weer de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk, Mauritslaan 12, Oegstgeest.

Iedereen is van harte welkom vanaf 10.00 uur voor koffie en thee. De bijeenkomst staat open voor gemeenteleden en belangstellenden en is bedoeld om elkaar te ontmoeten.
Vanaf 10.30 vertelt Theo Goedhart, dirigent, organist en clavecinist, iets over de geschiedenis van het clavecimbel, de bouw van het instrument en de toepassing ervan als solo-instrument en als begeleidingsinstrument in muziek uit de barok-periode. Eén en ander zal ook praktisch door Theo worden toegelicht, in muziek van onder andere Sweelinck, Telemann, Bach en Couperin.

Wanneer het moeilijk is om zelfstandig naar de Regenboogkerk te komen, dan kan men voor vervoer contact opnemen met Evert Wieman (tel. 071 51 72 222) of met Bea de Kogel (tel. 071 51 55 226).