Markt bij Lange Voort centrum

winkelen n Op zaterdag 14 september wordt er rond winkelcentrum Lange Voort een antiek-brocante-kunst-streek-lifestyle markt georganiseerd.

Gespecialiseerde standhouders presenteren en bieden mooie curiosa, bijzondere kunst, luxe waren, interessante lifestyle spullen, oude schoolplaten en landkaarten aan. Ook voor liefhebbers van heerlijke streekproducten is er van alles te vinden op deze markt.


Vijftig jaar Manege Moedig Voorwaarts

paardrijden n Op zondag 15 september is er een jubileumfeest vanwege het vijftigjarig bestaan van Manege Moedig Voorwaarts.

Het programma duurt van 13.00 tot 17.30 uur. Op de manege zijn er onder andere optredens van Jeffrey van Es en Lee Towers. Ook is er een demonstratie over 'trailer laden' en 'schrik- en obstakeltraining'. Wegens groot succes is er opnieuw een mooie show van het Trick Riding Team The Future Guys.
Iedereen is welkom bij manege Moedig Voorwaarts voor valide en invalide ruiters. Er is zondag gratis ponyrijden voor kinderen.
Entree: € 10,- (Kinderen tot en met 14 jaar gratis). De opbrengst van de dag is voor de manege.
Manege Moedig Voorwaarts • Wassenaarseweg 525 Leiden


Volksuniversiteit Oegstgeest

leren n Het nieuwe seizoen is weer begonnen bij Volksuniversiteit Oegstgeest.

"Vorige week zijn de eerste pilates- en yoga lessen gestart," aldus een woordvoerster. "Wilt u nog meedoen? Instromen kan altijd. Ook is er nog plaats plaats op de bridgelessen, ook voor beginners. Cursisten zijn ook welkom op het gebied van talen, kunst, creativiteit en computerlessen. Er is nog veel te leren, kijk voor meer informatie op de website!"

www.bibliotheekbollenstreek.nl/volksuniversiteit
Volksuniversiteit Oegstgeest • Lange Voort 2 u • Tel (071) 5237165


Skeelerbaan

sport n Op vrijdag 13 september begint de aannemer in de Warmondse Veerpolder met de aanleg van de skeelerbaan. Materiaal wordt dan aangevoerd en de 16e beginnen de werkzaamheden.