FC Oegstgeest wint voor de beker

voetbal n Ook bij FC Oegstgeest is het nieuwe seizoen van start gegaan met het bekertoernooi en ging op bezoek bij het Leidse Football Factory.

Oegstgeest begon furieus aan de wedstrijd. Binnen drie minuten was het raak. Tim Bakker produceerde weer eens één van strakke voorzetten waar Bob den Hollander direct korte metten maakte met de aspiraties van Football Factory. 0-1. En als er nog aspiraties over waren dan was het droge afstandsschot van Jelle van Aarle echt gedaan. 0-2. Daarna werd het op deze warme zaterdagmiddag een wedstrijd van één richting. FC Oegstgeest speelde frank en vrij en voor Football Factory leek het een verplicht optreden. Zeker toen Wouter de Bruyn kort na de tweede de derde in het doel stiftte. Uit het niets kwam er een bevlieging bij de gastheren. Door niet goed uitverdedigen kreeg Football Factory zowaar een kans die prompt werd benut. Nog voor rust scoorde Bob den Hollander zijn tweede doelpunt. 1-4.

Na rust ging FC Oegstgeest verder op dezelfde energieke wijze. Het éénrichtings-verkeer leidde tot vier doelpunten na de rust. Tim Bakker maakte zijn eerste doelpunt in deze jaargang. Daniël van Vliet zijn maakte zijn eerste en zijn tweede doelpunt en tussendoor scoorde ook Bas Nieuwenburg. Eindstand 1-8. Graaf Willem verloor van PGS/Vogels en is komende zaterdag de thuis-tegenstander van FC Oegstgeest.