Maarten 't Hart signeert bij de Rijnlandse Boekhandel

lezen n Deze week verschijnt 'De Nachtstemmer', het nieuwe boek van Maarten t Hart.

Eind jaren tachtig van de vorige eeuw krijgt een Groningse orgelstemmer de opdracht een beroemd kerkorgel te stemmen in een Zuid-Hollands havenstadje. Hij komt terecht in een wonderlijke wereld, bevolkt door eigenaardige, merendeels xenofobe dwarsliggers wier liefste bezigheid het is zowel elkaar als mensen van buiten ertussen te nemen.
Maarten 't Hart is op zaterdag 14 september te gast bij de Rijnlandse Boekhandel. Van 11.00 tot 12.30 kan men hem ontmoeten en signeert hij zijn nieuwe boek.


Lekker Anders: Genieten

eten n Voor het komende seizoen heeft Lekker Anders weer een aantal exotische maaltijden gepland in het Dorpscentrum. Niemand hoeft er deze nazomer voor uit te vliegen of varen want Lekker Anders serveert op 18 september een bijzonder on-Hollands diner.

Kokkin Nandini Bedi heeft een driegangenmenu samengesteld van een aantal authentieke Indiase gerechten. "Houdt u van smakelijk gekruid, maar niet te scherp eten? Dan kunt u uw culinaire hart ophalen! U ruikt ze al: de mooie kruiden als komijn, geelwortel, koriander, verse munt, mosterdzaad, uienzaad, kardemom…", vertelt de organisatie. Nandini verwerkt in haar gerechten vlees maar ook vegetariërs komen aan hun trekken.
Liefhebbers kunnen op 18 september vanaf 18.30 uur terecht in het Dorpscentrum, Lijtweg 9 in Oegstgeest. Aanvang maaltijd: 19.00 uur. Bij binnenkomst betalen deelnemers €11,- voor de maaltijd.

Aanmelden via lekkeranders@dorpscentrumoegstgeest.nl tot uiterlijk 15 september.