Verkeersbeperkende maatregelen Lijtweg en Wijttenbachweg

KIVA n Tijdens de KIVA-week (van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus) zal in Oegstgeest een aantal verkeersbeperkende maatregelen van kracht zijn.

De Lijtweg tussen de Aert van Neslaan en de M.H. Tromplaan en een deel van de Wijttenbachweg (naast de Rabobank) zullen voor alle verkeer worden afgesloten. Ook parkeren op de parkeerplaats tussen de apotheek en de Alert van Beslaan zal dan niet mogelijk zijn.
De maatregelen zijn van kracht van 26 tot en met 30 augustus van 8.00 uur tot 18.00 uur. Overigens wordt er op de Lijtweg wel gezorgd wel voor een speciale doorgang voor (brom)fietsen en scooters.


Samen naar RMO en Hortus

musea n In samenwerking met K&O Oegstgeest en K&O Katwijk organiseert de Leiderdorpse Volksuniversiteit een verdiepend museumbezoek (lezing en rondleiding) op vrijdag 23 augustus van 14.00 tot 16.30 uur.

Deze zomer organiseren het Rijksmuseum van Oudheden (RMO) en de Hortus Botanicus twee interessante tentoonstellingen die nauw samenhangen. De tentoonstelling in het RMO is getiteld 'Middeleeuwse tuinen – paradijzen in Oost en West'. De Hortus organiseert de tentoonstelling 'Beter met planten'.
In de prijs is de toegang tot het RMO en de Hortus niet inbegrepen.

Prijs: € 17,50 Locatie: Rijksmuseum van Oudheden