Flower parade show

bloemen n Op vrijdag 9 augustus vindt vanaf 16.00 uur de meest kleurrijke en muzikale show van het jaar plaats in de aanvoerzaal van de Bloemenveiling Royal FloraHolland, Laan van Verhof 3, 2231 BZ in Rijnsburg.

Hier staan alle voertuigen opgesteld die de volgende dag meedoen aan de Flower Parade, met dit jaar als thema: 'Beroepen'. Vele teams hebben hard gewerkt om er ook dit jaar weer een prachtige show van te maken.

Op deze middag en avond vòòr de Flower Parade kan iedereen onder het genot van een hapje en een drankje, rustig genieten van de prachtig versierde praalwagens en personenauto´s. Tijdens de Flower Parade Show verzorgen die middag Buurman en Buurman een geweldig optreden voor het jongere publiek.

Prachtig versierde praalwagens

Partyband Casual Company, de Flora Brass , Shantykoor De Vlietzangers zorgen voor een onvergetelijke middag en avond. De toegang is gratis.

Lions Club

Lions Club Rijnsburg-Valkenburg verzorgt al jaren deze avond de catering met hapjes en drankjes en houdt een loterij. De opbrengsten van deze avond gaan dit jaar naar een reeks van goede doelen: De Voedselbank Katwijk-Rijnsburg: een bijdrage voor hun nieuwe onderkomen, World Servants: Rijnsburgse jongeren die op pad gaan naar een ontwikkelingsland voor de bouw van een school, de EHBO in Valkenburg voor de aanschaf van een AED, Stichting Herberg Welgelegen in Valkenburg voor de aanschaf van iPads voor demente bejaarden, Woonvoorziening 'De Haven' in Warmond: een bijdrage voor een tehuis voor jongeren met een verstandelijke beperking.