Tessa, Edwin, Yustin en Yara uit Oegstgeest beleefden een Super Droomdag. | Foto PR
Tessa, Edwin, Yustin en Yara uit Oegstgeest beleefden een Super Droomdag. | Foto PR Foto:

Gezin uit Oegstgeest beleeft Super Droomdag

dromen n Op zaterdag 13 juli beleefden Tessa en Edwin en hun kinderen Yustin en Yara uit ­Oegstgeest een Super Droomdag beleven. Aanleiding hiervoor is de ziekte van één van de ouders in het gezin.

In alle vroegte werden de vier door twee vrijwilligers van de stichting welkom geheten. Zij hadden al eerder contact gehad met het gezin om met een intakegesprek alle nog niet vervulde dromen te achterhalen.
Locatie was De Eemhof in Zeewolde waar Stichting Opkikker de gastheer was. Een lakei heette hen welkom en over de rode loper en door een erehaag van vrijwilligers liep het gezin naar binnen. Daar was iets te drinken en een gebakje naar keuze, en na een welkomstwoord gingen zij op pad.

Het 'koninklijk paleis' werd bezocht waar zij een rondleiding kregen en een fotoshoot ter herinnering. Ook ging het gezin varen en werd er gevlogen in een helikopter.

Na een gezellig samenzijn met livemuziek en het diner was er voor Yustin en Yara een afscheidscadeau van de vrijwilligers van Stichting Droomdag. Hiermee kunnen ze de dag nog eens herbeleven. Binnenkort ontvangt het gezin een film en foto's van de dag.


Stichting Droomdag verzorgt een onvergetelijke en geheel verzorgde dag voor gezinnen waarvan een ouder kankerpatiënt is, of een andere levensbedreigende ziekte heeft.

Hierbij staan de dromen van het gezin centraal.