Puur Festival strijkt op 27 juli weer neer in Park Landskroon

muziek n De nieuwe locatie van Puur Festival, Park Landskroon in Oegstgeest, is vorig jaar zo goed bevallen, dat het muziekfestival hier op 27 juli terugkeert. Het park naast Corpus is goed bereikbaar met OV, fiets of auto en biedt het perfecte toneel voor een dag vol muziek en plezier.

Puur Festival heeft dit jaar vier podia, waar verschillende soorten muziek voorbij komen. The Partysquad, Barry Badpak en Chris Deluxe zorgen voor meezingers, hits en urban, house komt van Josh Butler, ANOTR en Chris Stussy. Leidsche organisatie Doorgedraaid host het techno-podium en boekte Gary Beck en Industrialyzer, disco wordt gedraaid door David
Vunk en Late Nite Tuff Guy. Lokaal en nationaal talent vult het muzikale programma aan.

food

Met maar liefst acht foodtrucks zijn er genoeg opties voor lekker eten. Puur onderscheidt zichzelf vanwege de mooie aankleding, gezelligheid en toegankelijkheid. Met veel randprogrammering is er de hele dag genoeg te doen.

De kaartverkoop van Puur is inmiddels van start gegaan, de vroege vogels zijn al uitverkocht. Kaartjes kosten €27,50 maar de groepstickets voor 25 euro per persoon zijn net wat goedkoper. De huidige kaartverkoop rechtvaardigt de groeiambitie van Puur en dit jaar mikt de organisatie op 4000 bezoekers. De kaartverkoop gaat hard en de verwachting is dat het festival voor aanvang uitverkoopt.


Puur begint dit jaar om 14.00 en gaat door tot middernacht. Voor meer informatie over Puur, of voor het aanschaffen van kaarten, bekijk hun Facebook evenement of ga naar puurfestival.com