Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Lima-Peru-2001 n Onverwacht bezoek in zeer vroege ochtend.

"Pedro, Pedro!" Van onder zijn slaapkamerraam roept een onwaarschijnlijke stem Pedro wakker. "Pedro, Pedro, ik ben het, Juan!"
Dat kan helemaal niet! Droomt Pedro? Juan zit in de gevangenis! Althans daar hoort hij. Een gepakte drugskoerier uit een Europees land. Zit al vrij lang vast en zijn rechtszaak is nog in volle gang.
"Deze mensen hier aan tafel, ik denk dat ik die wel kan vertrouwen". Pedro begint zijn verhaal aan het eind van een bijeenkomst van enkele Peruanen die op diverse manieren hulp verlenen aan buitenlandse gedetineerden. Al is hij Nederlander, Zwerver maakt ook deel uit van dat informele groepje (hij onderhoudt daarnaast contact met ouders en andere familie van Nederlandse gedetineerden in Peru. Juan is trouwens niet een Nederlander).
Een onverwachte ontwikkeling. Wat te doen? Juan is in de nacht kennelijk uit de gevangenis ontsnapt en heeft door mensen steeds naar de weg te vragen het huis van Pedro gevonden. Nog niet van zijn verbazing bekomen laat Pedro Juan binnen, geeft hem te eten en drinken en laat hem zijn verhaal doen.
En dan, wat nu? Juan aanraden deemoedig terug te keren naar de gevangenis is voor Pedro geen optie. Juans ontsnapping is een nieuw delict en zal tot aanzienlijke strafverzwaring leiden. Hoe dit op te lossen?
Lezer, je zal toch, nog niet goed wakker, plotseling met een voortvluchtige gevangene in je huis zitten. Stel je voor! Hoe lost Pedro dit op? Benieuwd als u wellicht bent, en hoe graag Zwerver het u nu vertelt, we zullen moeten wachten tot een volgende editie. Heb geduld en neem intussen de advertenties in dit blad goed door.


Klankreis

heling n Zaterdagavond 6 juli nodigen Brigitte en Gabie geïnteresseerden uit voor een bijzondere, diepgaande ervaring met helende frequenties.

"Wij werken beiden met frequenties maar brengen je op verschillende manieren hiermee in contact. Brigitte neemt je mee op reis naar het onderbewustzijn door middel van diverse klankinstrumenten en haar stem. Gabie, een Reconnective Healing Practitioner, brengt het hele Spectrum van Licht, Energie en Informatie in stilte naar je toe."
Zaterdagavond 6 juli, Sunterra, Clusiushof 7, 2341 PT Oegstgeest (tegenover Superrr)
Aanmelden via info@reconnectyourheart.nl


Opruim-spreekuur

orde n Sinds december 2018 beantwoordt opruimcoach mr. Ria Stikkelman in de bibliotheek van Oegstgeest elke eerste woensdag van de maand alle opruimvragen. Het laatste spreekuur voor de zomervakantie is op woensdag 3 juli. Vanwege het succes van het spreekuur houdt mevrouw Stikkelman vanaf 4 september weer maandelijks haar opruimspreekuur. U hoeft geen lid van de bibliotheek.

www.stikkelmanorganizing.nl.