Rotary-leden met hun bijzondere gasten: 'We verheugen ons op de volgende vaartocht met deze uitstekende en dankbare bemanning!'
Rotary-leden met hun bijzondere gasten: 'We verheugen ons op de volgende vaartocht met deze uitstekende en dankbare bemanning!' Foto:

Jaarlijkse vaartocht Rotary Oegstgeest - Rhijngeest

varen n Op zondag 16 juni vond er weer een Rotary-vaartocht plaats met de bewoners van De Haven in Warmond, begeleid wonen Poelgeest 's Heerenloo en begeleid wonen Haaswijk Gemiva.

De bewoners konden niet wachten om plaats te nemen in de sloepen. Helaas begon de dag met regen maar dat mocht de pret niet drukken, uitgerust met paraplu startte de vaartocht.
Zoals ieder jaar was de sfeer uitstekend, zingen en zwaaien is inmiddels traditie in combinatie met een kopje koffie en wat lekkers aan boord.
"Wat is het toch mooi om met zeven Rotary-sloepen in konvooi door Leiden te varen, de lage bruggen staan garant voor spanning en sensatie", aldus een Rotary-lid.
Tussen de middag ging men aan tafel bij roeivereniging Asopos de Vliet om heerlijk te lunchen, dank aan Albert Heijn Warmond voor al het lekkers.

'Wat is het mooi om met zeven Rotary-sloepen in konvooi door Leiden te varen'


Inmiddels was de zon echt doorgebroken en begon het tweede deel van de vaartocht, waarvan ieder met volle teugen genoot.