In de tent DJ Pieter Walvaart, de tenten waren achteraf niet nodig. | Foto Wil van Elk
In de tent DJ Pieter Walvaart, de tenten waren achteraf niet nodig. | Foto Wil van Elk Foto: Wil van Elk

PVOO-barbecue bij de Rabobank

Toekomst n De netwerkbijeenkomst van Oegst­geester ondernemers, het Platform Voor Ondernemers Oegst­geest (PVOO), werd donderdag 6 juni traditioneel in de tuin van de Rabobank gehouden. Visgilde Hugo van der Meij verzorgde de barbecue en DJ Pieter Walvaart zorgde voor de muzikale omlijsting.

PVOO-voorzitter Paul Jansen vertelde dat het platform allerlei projecten opstart en onder andere zich meer met de regio gaat bezighouden: "Na de zomer gaan we op zoek naar jonge ondernemers die toekomstbestendig zijn: "Ondernemers die experimenteren, die luisteren naar hun klanten en die hun portfolio continu aanpassen aan ontwikkelingen van economie en maatschappij". Hij wees op de workshop regio Rijnland op 10 juli, waar ook PVOO-ondernemers welkom zijn. Twee 'toekomstbestendige ondernemers' geven daar een workshop.

Opmerkelijk

Nieuw lid Pieter Hellinga, als voorzitter stichting Dorpscentrum Oegst­geest, hield ook een praatje: "Wij zijn een ander type onderneming, we werken mer vrijwilligers, maar we zijn toch lid geworden van het PVOO". En wervend voegde hij toe: "Wij hebben een vacature voor een bedrijfsleider bij Dorpscentrum Oegst­geest".

Dorpsmarketing

Marjolein van der Jagt, Dorpsmarketeer van Oegst­geest, vertelde over de activiteiten van Dorpsmarketing Oegst­geest: "We hebben gekozen voor de slogan: 'Terug naar Oegst­geest'. Dorp van verrassingen. Onze rol is om meer mensen naar de winkelgebieden en andere plekken te krijgen. Dit jaar is het het Boerhaavejaar. Daar wordt veel mee gedaan. Wees trots op Oegst­geest, blijf dat doorgeven."

Gastheer Eric Versnel van de Rabobank: "Wij willen een lans breken voor ondernemerschap en duurzaamheid."

Fotograaf Monique Shaw maakte profielfoto's voor alle leden van het PVOO voor op de nieuwe website. Ook op de Haringparty van 18 juni worden er nog foto's gemaakt.

De twee 'smaakmakers' tijdens de netwerkbijeenkomst. | Foto Wil van Elk