Afbeelding
Foto:

ASC zaterdag 1 kampioen

voetbal n Afgelopen zaterdag pakte A.S.C. zaterdag 1 het kampioenschap door met 0-4 te winnen bij VVSB. Luka Standing was de grote man met drie goals.

A.S.C. zaterdag 1, mede bekend door hun YouTubekanaal, Macie TV, werden op hun kanaal voorafgaand nog succes gewenst door enkele grote namen als Wilfred Genee en Evert ten Napel. Op de hoogte blijven van dit vriendenteam? Volg Macie TV op YouTube.


JE2 na zinderend seizoen kampioen

hockey n Het team JE2 van LOHC was dit seizoen absoluut de sterkste in een poule met gerenommeerde clubs als Klein Zwitserland, HDM en Roomburg.

Coach en Oud-International HJ Witsenburg verwoordt het emotioneel als volgt: "Ik heb al heel wat teams gecoached door de jaren heen, maar dit team was heel speciaal, iedereen ging door het vuur voor mekaar. Dat we dit seizoen drie keer op achterstand kwamen en er uiteindelijk toch nog met de winst van doorgingen is typerend voor deze groep". Mede-coach en oud-top-basketballer Gerwen van der Linden: "Deze jongens zijn de toekomst voor het heren hockey op LOHC." Joost ter Burg, technisch manager, was ook key voor dit succes.

Afbeelding