Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Poldercross & Midzomeravond 21 juni

mudrace n Op 21 juni start officieel de zomer. Dan klinkt om 19:30 uur het startschot van de vierendertigste Heemskerk Poldercross in Oegstgeest.

Ook dit jaar trotseren honderden deelnemers de moddersloten van de Elsgeesterpolder. Het Oegstgeesterkanaal is weer meegenomen in het parcours en de finish is zoals gebruikelijk op het Boerhaaveplein. Aansluitend is hier ook het midzomeravondfeest.

Startplek

De startplek van de vorige editie van de Poldercross is uitermate goed bevallen. Vandaar dat de prutrace ook dit jaar weer start bij de parkeerplaats van het Groene Kerkje, Haarlemmerstraatweg 6. Start 19.30 uur, deelname is zeven euro. Word je afgezet met de auto? Let dan op dat het bruggetje ter hoogte van de Dorpsstraat is afgesloten voor auto's, vanaf hier is wel maar driehonderd meter lopen naar de start. Lopend of met de fiets kan je wel de start bereiken via de Dorpsstraat.

Feestelijk

De eerste deelnemers worden rond 20.00 uur verwacht aan de finish bij het Boerhaaveplein. Vanaf die tijd wordt het Boerhaaveplein voorzien van een bomvol avondprogramma tot 01.00 uur. Een geweldig programma voor Oegstgeest met muziek op het water, dj's en een zanger in de podiumwagen, een geweldige lichtshow, koude biertjes en lekkere frieten.

Vrijwilligers

Wil jij ook je steentje bijdragen aan dit fantastische Oegstgeester evenement? De organisatie kan alle hulp graag gebruiken! Meld je dan bij Rob Heemskerk (06-22695796) voor meer informatie.