Stijn de Mooij uit Mix 1. | Foto Roel Slootweg
Stijn de Mooij uit Mix 1. | Foto Roel Slootweg Foto:

Gemengde gevoelens bij Heren 1 OLTC

tennis n Op papier behaalde Heren 1 van tennisclub OLTC afgelopen zondag tegen Heerhugowaard een keurig resultaat. Het werd 3-3 tegen de nummer 1, maar er had wellicht meer ingezeten.

Romano Frantzen verloor zijn single maar had last van zijn rug en verloor in twee sets. Captain Julian Vandenbussche liet weer eens zijn grote klasse zien en won keurig in twee sets. Timo van de Geest had er al paar keer dichtbij gezeten, maar won nu in twee sets van zijn nog ongeslagen tegenstander. De dubbel van Bas en Julian werd ook gewonnen. Het zal de laatste twee speelrondes er om gaan spannen wie er degradeert. De onderste twee ploegen gaan eruit.

Dames 1 verloor met 4-2 van Gooiland en moet nog oppassen dat zij niet op de laatste speeldag worden ingehaald door Heerhugowaard. De punten werden gehaald door Julia te Velde in haar single en de dubbel van Laura Slootweg en Julia te Velde werd ook gewonnen.

Mix 1 won met 6-2 van Berkenrode en Do Yeo pakte haar eerste punt in de damesdubbel samen met Marente Sybesma De ban is nu gebroken voor haar en er gaan vast meer punten volgen. Mix 1 staat op de derde plek.
Mix 2 staat zelfs een plek hoger. Dit jeugdige team doet het boven verwachting goed. Zij wonnen uit bij Leeuwenbergh met 5-3. Captain Bas Bauman is nog steeds ongeslagen in de single.

Heren 2 mocht al vroeg aantreden en maakte korte metten met zijn tegenstander en won overtuigend met 6-0, waardoor zij de rest van de middag Heren 1 konden aanmoedigen en dat weer enthousiast deden.

Mix1 bij de jeugd heeft de koppositie overgenomen van Holy en krijgt nog twee pittige speelrondes voor de kiezen. Voorlopig liggen de talenten op koers om te gaan spelen voor landskampioenschap.