Afbeelding
Foto:

Terugblik op de SamenVrij-markt

samen n Tijdens de 5 mei markt zijn er bij de Rehoboth kerk verschillende activiteiten georganiseerd door de samenwerkende kerken uit Oegstgeest.

Vele vrijwilligers waren op de been om de jeugd te vermaken met kinderspelen en een kindertheater. Ook trad achter het kerkgebouw een goochelaar op en gaf de band The Bowery twee keer een optreden.

Gedurende de dag kwamen vele mede-Oegstgeestenaren een kijkje nemen op 'Het Bevrijdingsplein'. Tussen alle activiteiten door bleek voldoende ruimte te zijn voor mooie, verbindende gesprekken. Tenslotte hebben de ruimhartige bijdragen van bezoekers geleid tot giften aan stichting Jottem, de Voedselbank en aan TIC (Teeners in Christ), die deze zomer naar Moldaviƫ reizen om van alles te ondernemen met de kinderen, en daar en waar mogelijk praktische hulp te verlenen.

Het geld dat voor de Voedselbank ingezameld was, werd afgelopen week door Tiny Kramer (namens de organisatie van de SamenVrij-markt) overhandigt aan een vertegenwoordiger van de Voedselbank (foto).

Afbeelding