Gastentafel in het Huis Ampijoloe

ontmoeting n Hester en Robert Scheltens organiseren in hun huis Ampijoloe maandelijks een gastentafel. De eerstvolgende is op vrijdag 10 mei van 17.45 tot 20.30 uur en er zijn nog plaatsen vrij.

Voor € 7,50 per persoon kan iedereen gezellig aanschuiven. Ook degenen die bij eerdere Gastentafels waren, zijn van harte welkom. Het adres: Rhijngeesterstraatweg 191 te Oegstgeest. Zie voor meer informatie, alle data en aanmelding: www.ampijoloe.com/Gastentafel.
Of bel 06-23521164 (Hester Scheltens).


Gesprek aan tafel

ontmoeting n Woensdag 15 mei zal voor de zesde keer 'Gesprek aan tafel' plaatsvinden in het Dorpscentrum. Van 10.00 tot 12.00 uur. De centrale vraag zal zijn: 'Hoe breng jij de zomertijd door?'

De zomertijd is voor veel mensen een periode om op vakantie te gaan. Vooral jonge gezinnen trekken erop uit. Voor mensen op leeftijd is het vaak een heel ander verhaal. Zij missen de kinderen die even aanwippen. Veel activiteiten en cursussen liggen in deze periode ook stil. Vaak gaan ze niet meer op vakantie zoals vroeger. Hoe breng jij deze zomertijd door? En wat voor leuke dingen kun je dan ondernemen? Is het misschien ook een kans om juist voor jou in de zomer wel leuke dingen te organiseren? Zomaar een aantal vragen. Het is vast ook heel plezierig om anekdotes en herinneringen over vakanties van eertijds naar voren te halen en met elkaar te delen. De zomer hoeft niet saai te zijn!
Onder het gesprek zal koffie en thee met wat lekkers geserveerd worden.
Kom woensdag 15 mei naar het Dorpscentrum en schuif aan bij anderen aan de gesprekstafel. Iedereen is welkom. Je hoeft je niet op te geven.