Afbeelding
Foto:

Tentoonstelling cursisten Fem Stamkart

kunst n Dinsdag 30 april werd om 11.00 uur de tentoonstelling van cursisten van kunstenares en docente Fem Stamkart in Dorpscentrum Oegstgeest geopend.

Tot en met 19 mei kunnen geïnteresseerden de kunstwerken tijdens openingstijden van het Dorpscentrum in de benedengang komen bewonderen.

Op 30 april opende Pieter Hellinga, samen met kunstenares Fem Stamkart, de expositie. Aangezien het onze oude Koninginnedag betrof, werd Fem benoemd tot koningin van de dag, onder luid applaus van de aanwezigen.

De schilderijen die tijdens de expositie te bewonderen zijn, zijn gemaakt door de cursisten Charles Arps, Piet Bergsma, Vaclav Bouda, Jellie de Bondt, Colette Dekkers, Wiggert de Jong, Thea Ekker van der Pas, Constance van Gogh, John Hulscher, Ingrid van der Linden, Cootje Lunsingh-Tonkens, Cees de Mos, Gerard Overgoor, Henni Pronk en Carola Sibinga Mulder.


Tot 20 mei kan men tijdens de openingstijden van het Dorpscentrum de werkstukken komen bekijken.


Wie in het nieuwe seizoen wil deelnemen aan een teken/schildercursus op maandagmiddag of woensdagochtend in het Dorpscentrum kan zich al aanmelden via Fem Stamkart (071-5174973) of de Stichting Evenementen (071-5171540/www.st-evenementen.nl.