Het gezelschap wist samen een intieme en ontroerende sfeer te creëren. | Foto Willemien Timmers
Het gezelschap wist samen een intieme en ontroerende sfeer te creëren. | Foto Willemien Timmers Foto:

Grote belangstelling indrukwekkende voorstelling

'Reikhalzend naar het leven'

voorstelling n Afgelopen zondagmiddag, 27 april, hebben ruim tachtig mensen genoten van een indrukwekkende muzikale voorstelling met dagboekfragmenten uit de dagboeken van Etty Hillesum.

Met heel weinig decorstukken en een eenvoud wist het gezelschap de aandacht van het publiek intens vast te houden. De teksten werden afgewisseld met muzikale intermezzo's en Jiddische liederen. Het gezelschap, een zangeres, een violist, een gitarist, degene die de teksten las en de vrouw die de bewegingen uitvoerden, wist samen een intieme en ontroerende sfeer te creëren. Na afloop was er veel applaus en bloemen. Er werd nog enige tijd nagepraat tijdens de nazit. Mensen hebben zich aangesproken gevoeld.

Deze voorstelling is georganiseerd door de Activiteiten Vrijzinnigen Protestanten (AVP) in Oegstgeest samen met de PGO en is mede mogelijk gemaakt door de Raad van Kerken.

Groene Theologie op zondag 19 mei

De volgende bijeenkomst van de AVP samen met de PGO zal zondag 19 mei om 15.00 uur plaatsvinden in het Dorpscentrum waar Trees Montfoort een lezing komt houden over haar zojuist verschenen boek Groene Theologie (uitgeverij Skandalon).

Voor meer informatie. Gerrie Kooijman 06-18392604.