Op 26 april was de winkel voor het eerst open aan de Irislaan: Klaar! | Foto Wil van Elk
Op 26 april was de winkel voor het eerst open aan de Irislaan: Klaar! | Foto Wil van Elk Foto: Wil van Elk

KLAAR-conceptstore open

KLAAR n Na tien maanden proefdraaien in de passage van winkelgebied Lange Voort opende Irene van de Laar op vrijdag 26 april haar KLAAR-conceptstore aan de Irislaan.

Eigenaar Irene legt enthousiast uit wat KLAAR voor een winkel is: "Het is een winkel vol winkeltjes. Een winkelconcept dat de passie en visie van de eigenaar uitdraagt. Ik geef als het ware een kijkje in mijn persoonlijke levensstijl, in mijn 'huis'. Alle producten die we verkopen passen daarin en worden dan ook met zorg bij elkaar gezocht. Niet alleen door mijzelf maar juist ook door de samenwerking met andere 'lokale' ondernemers die een webshop of fysieke winkel hebben. Zij krijgen ruimte in mijn winkel om hun merk of product bij mij te etaleren. Door deze mengeling van producten kunnen we een breed assortiment aanbieden op het gebied van lifestyle, cadeaus, fashion en babyartikelen".

KLAAR is voor Irene een droom die werkelijkheid wordt. Na grondig verbouwen straalt de winkel iets industrieels maar ook gezelligheid uit. "In het voorste gedeelte een variƫteit aan cadeauartikelen, mooie items voor in huis, een telkens wisselend klein assortiment aan damesmode en veel tassen en sieraden. Achterin de winkel een mini-babywinkel met de mooiste spulletjes van Jut & Juul, Rice, Done by dear en de schattigste babykleding. We werken samen met Zusss, Home Society, De winkel in Leiden, Jut & Juul, ByBazz, At the Farm, House of Items."

Irene of Nicole nodigen uit om gezellig langs te komen. "Wij zijn geopend van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur."