Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Ster voor De Kemp?

Afgelopen week kreeg Winkelgebied De Kempenaer een tweede veiligheidsster. Maar: Niet alleen de reclameborden in de De Kempenaerstraat op de stoepen zijn lastig lopen, en gevaarlijk. Wat zullen we zeggen van de vuilcontainers, helemaal die op het stukje stoep langs de winkels op het Terweeplein. Ook staan er grote opbergrekken op de stoep. Daar lopen is helemaal onmogelijk, daar hij ook nog eens schuin afloopt.


De voetgangers daar lopen over het parkeerterrein, wat helemaal gevaarlijk is als er een auto uit het parkeervak achteruit wil rijden.

Tijdens het Paasweekeinde lag het parkeerplein vol met afval uit de containers die weer te vol waren, zodat de deksel niet meer dicht kon. Dat was een Paasbrunch voor de meeuwen. Ook dat kan eenvoudig worden opgelost: Containers binnen houden. Wij als bewoners moeten dat toch ook van de gemeenten? Keurig opgeslagen in ons kleine achtertuintje. Twee stuks.nog wel.


E.J.J. Webbers
Bewoonster Terweeweg

-

Vlaggen

Vreemd toch dat mensen nog steeds niet weten na zo'n lange tijd hoe er gevlagd moet worden op 4 mei. Dat is dus niet je vlag de hele dag halfstok hangen maar pas na 18.00 uur tot zonsondergang.

G. Pirée