Afbeelding
Foto:

Dank je wel, partner - Etiquette bij het bridgespel

Nieuw boek van Gerty van den Nouland-Wackers

bridge n Kortgeleden kwam er een nieuw boekje over bridge uit van dorpsgenote Gerty van den Nouland. Het boekje is een leidraad bij moeilijke speelsituaties.

De inhoudsopgave helpt de lezer om het onderwerp te vinden dat vraagtekens opriep tijdens een zitting. De meest voorkomende situaties worden uitgelicht en besproken. "Geniet van het spel en vergeet nooit je partner te bedanken, ook al valt het soms tegen wat op tafel komt. Hopelijk draagt dit boek bij tot nog meer begrip en plezier tijdens het bridgespel", aldus van den Nouland.
Gerty van den Nouland woont al vele jaren samen met haar man in Oegstgeest. Tijdens haar buitenlandse jaren in Maleisiƫ, Thailand en Abu Dhabi speelde ze altijd al bridge, maar zonder veel aandacht voor regels en tafelmanieren. In 2006 werd ze lid van BC Rijnland en daar leerde ze pas echt bridgen. Het ging haar steeds meer interesseren en intrigeren. Echter nadat ze redactielid van BC Rijnland werd, kwam de behoefte om ook haar clubleden deelgenoot te maken van deze nieuwverworven kennis.
Het boek is te verkrijgen bij de Oegstgeester boekwinkels.

Afbeelding