Afbeelding
Foto:

Zware dag voor Heren 1 OLTC

tennis n Op Tweede Paasdag speelden de Heren van OLTC thuis tegen het sterke Laren. Op het eigen park verloren de Heren met 4-2.

De enige single werd door captain Julian Vandenbussche gewonnen na opgave van zijn tegenstander Serinho Wijdenbosch in het begin van de derde set. Julian won de eerste set en verloor de tweede set. Maar zijn tegenstander oogde vermoeid. Hij nam steeds meer tijd tussen de punten en in het begin van derde set begaf zijn hamstring het doordat Julian hem in de rally van hoek naar hoek stuurde. Het andere punt werd binnen gehaald door Timo van de Geest en Michiel Greidanus in een sterke herendubbel. De mannen hebben het zwaar in de sterke hoofdklasse en moeten alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen.


Mix 1 liet dure punten liggen en verloor met 5-3. Zelfs de herendubbel, op papier een zeker punt, werd verloren. Beide herensingles en de eerste mix werden gewonnen, maar het was Gouda dat uiteindelijk aan het langste eind trok.
Mix 2 deed het wederom weer goed en won met 5-3 en staat daardoor op een keurige derde plaats. (Op de foto Marit Hoeberegts. | Foto Roel Slootweg)

Dames 1 speelde uit tegen de Boekhorst en blijft het erg goed doen. Na de derde speelronde staan zij maar een punt achter de twee koplopers.
Heren 2 won met 6-0 en de man van de dag daar was Fons Hartman. In een ware uitputtingsslag op het heetst van de dag won hij met 7-6 de derde set.
Het eerste mixteam bij de jeugd liet geen spaan heel van zijn tegenstander en won met 8-0 van het Vennewater en verloor geen set. De verwachting is dat zij op 26 mei uit tegen Holy in een rechtstreeks duel gaan spelen om het kampioenschap.