'Grenzen aangeven'

grenzen n De 'Werkkring' van de VVAO Leiden (vereniging van vrouwen met een hogere opleiding) organiseert een interactieve bijeenkomst 'Grenzen aangeven, werk en privé' voor leden en andere belangstellende vrouwen.

De 'werkkring' is een groep van ruim tien vrouwen, die willen blijven ontwikkelen. "We wisselen ervaringen uit over werk, delen expertise en contacten en we motiveren elkaar. Wat aan de orde komt bepalen we samen. We nodigen spreeksters uit en gaan ook met elkaar in gesprek. Negen keer per jaar komen we bijeen", aldus één van de bestuursleden.

Woensdag 24 april van 20.00 - 22.00 uur, vanaf 19.45 inloop en drankje. Locatie: Oegstgeest. Begeleider: Ria Stikkelman, personal organizer en spreker

Toegang gratis. Introducees zijn welkom. Van tevoren aanmelden via leiden@vvao.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.


Big Band Bollenstreek

WARMOND n Big Band Bollenstreek doet met een swingend programma vrijdag 3 mei het theater Het Trefpunt (Herenweg 80 Warmond) aan.

De Big Band Bollenstreek is in de wijde omgeving van de Randstad voor menig jazz- en dansliefhebber een begrip. Wat de leden van de band drijft is hun gezamenlijke passie voor muziek.

Het orkest bestaat uit zeventien enthousiaste, ervaren (meest amateur-) muzikanten en staat onder leiding van saxofonist/componist/arrangeur Adri van Velsen.
De voorstelling begint om 20.30 uur. Een kaartje kost 13,50 euro en is te koop via www.theaterhettrefpunt.nl, 45 minuten voor aanvang aan de zaal of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).