Open trainingen FC Oegstgeest

voetbal n Komend seizoen draait de fusieclub FC Oegstgeest opnieuw op volle toeren.

Zo zullen een flink aantal jeugdteams op niveau in de Hoofdklasse of Eerste Klasse klasse spelen.
Voor het volgende seizoen is FC Oegstgeest op zoek naar talenten die hun niveau nog verder omhoog kunnen brengen. "Wij bieden daarom talenten vanaf de jongste jeugd JO8 tot eerstejaars JO19-spelers de kans om de komende periode mee te trainen om zo een kijkje te nemen bij FC Oegstgeest", aldus een woordvoerder.

Zowel bij de jongensteams als bij de meidenteams is de combinatie van prestatie en plezier zichtbaar op de huidige ranglijsten. Het streven voor de komende jaren is dan ook om als club te groeien in de regio en om een stabiele Hoofdklasser te worden met onze talentvolle jeugd selectieteams.

"Lijkt het jou een leuke uitdaging om hogerop te spelen met jouw talent of wil jij graag meetrainen bij FC Oegstgeest?
Kom dan de komende periode een kijkje nemen bij de club en wie weet speel je het nieuwe seizoen bij FC Oegstgeest!"
Aanmelden voor de open trainingen kan door contact op te nemen met Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw Eelco Fielemon door: naam geboortedatum, positie en het huidige team door te geven. Tel: 0646696009. E-mail: ftb1@hetnet.nl.


Kampioen: Nog drie punten

tafeltennis n De tafeltennissers van Pecos hebben komende zaterdag aan drie punten genoeg om kampioen te worden in de tweede divisie. Dat zou moeten lukken; tegenstander US werd in de heenwedstrijd met 10-0 geklopt.

De Oegstgeestenaren hadden misschien gehoopt al afgelopen weekend in eigen huis de titel te kunnen vieren. Door de ruime zege (9-1) van achtervolger Taverzo was daar echter geen sprake van – Pecos had namelijk twee punten moeten uitlopen. Tony Nader, Jens Wiersma en Ibrahim Yildizlar klopten de bezoekers van Buitenpost evengoed overtuigend, met 8-2. Het verschil met de nummer twee is daardoor nu, met nog één speelronde te gaan, nog acht punten.
De 8-2 had overigens gemakkelijk ruimer kunnen uitvallen, gezien het minieme verschil in de twee verliespartijen. Er leek voor Wiersma tegen materiaalspeler Arnoud Hofman geen vuiltje aan de lucht na 11-7 en 11-2 in de eerste twee games, maar daarna wist de Fries zich terug te vechten en boekte zijn vierde overwinning in evenveel onderlinge duels.
Ook Yildizlar moest een nederlaag slikken na een 2-0 voorsprong in games. Bij hem was het de op papier zwakste opponent Thomas Kuijer die met 9-11, 13-15 en 10-12 alsnog met de eer ging strijken. De zwaarste en wellicht ook fraaiste, maar in elk geval de langdurigste partij was zaterdag het dubbelspel. Dat wisten Nader en Yildizlar met 11-7, 21-19 (!), 9-11, 12-14 en 11-9 naar zich toe te trekken. Het was voor Nader de enige lastige partij. In zijn enkelspelen was kopman Nader de drie Friezen met redelijk gemak de baas.