ASC Open Ladies Day

cricket n Op maandagmiddag 22 april (Tweede Paasdag) houdt voetbal- en cricketclub ASC een Open Ladies Day.

Bestaande én nieuwe speelsters zijn van harte welkom om te komen cricketen. Wie kan een cricketbal het verst weg slaan, neemt de beste strafschop, vangt de meeste ballen of kan het langst hooghouden? We beginnen de middag met clinics voor beide sporten om vervolgens af te sluiten met wat wedstrijdjes. Er is voor deze open dag geen enkele ervaring vereist.

Programma: 14.00 uur inloop, 14.15 uur start en 17.00 uur borrel.

Aanmelden uiterlijk zaterdag 20 april kan via ajaxdames@gmail.com. Hier kun je ook terecht voor vragen. Voor cricket is het handig om gewone sportschoenen zonder noppen mee te nemen, voor al het andere materiaal wordt gezorgd.


ASC zet vol in op meidenvoetbal

voetbal n Er moeten meer meiden bij ASC gaan voetballen, dat vond een enthousiaste groep vrijwilligers onder leiding van Charlotte van Beuzekom, zelf voetbalster bij ASC.

"De afgelopen jaren zijn er steeds meer dames bij ASC komen voetballen en dat geeft een leuke sfeer op de club. Meidenvoetbal gaat dat alleen nog maar versterken". Ook verenigingsmanager Ruben Dutrieux is blij met het initiatief: "De tijd is rijp om een volwaardige meidenafdeling op te gaan zetten."

Het eerste evenement staat ook al gepland. Op woensdag 22 mei organiseert ASC, van 15.00 tot 17.00 uur, een Meidenvoetbaldag. Deelname is gratis voor alle meiden van 7 tot 12 jaar, die geïnteresseerd zijn in voetbal. Nogmaals Charlotte: "Deze middag gaan we allemaal leuke voetbalspelletjes doen en vooral veel plezier maken. Natuurlijk hopen wij op zoveel mogelijk deelneemsters!" Voor vragen of opgeven voor de Meidenvoetbaldag, stuur dan een mailtje naar Ruben Dutrieux (jeugd@ajaxsc.nl).