Bijeenkomst Zorgtechnologie Thuis

zorg n Nu het verblijf in ziekenhuizen steeds korter duurt en mantelzorg steeds schaarser wordt neemt het belang van goede zorg thuis toe.

Vanuit de visie op langer zelfstandig leven organiseert het burgerinitiatief tezamen met de thuiszorgorganisaties een bijeenkomst over zorgtechnologie thuis. De bijeenkomst is gratis toegankelijk en vindt op 13 april om 14.00 uur plaats in de Haeswijkflat aan de President Kennedylaan 141.

Zorgtechnologie kan helpen om de zorg thuis te ondersteunen. Denk daarbij aan alarmering en aansluiting op een zorgcentrale, maar ook om veilige middelen om toegang te verlenen aan zorgmedewerkers en technologie om aanvullende diensten te bestellen. Tijdens de bijeenkomst vindt een gesprek plaats met de thuiszorgorganisaties Activite, Buurtzorg en Marente over hoe zorg thuis verloopt en welke mogelijkheden er zijn om je daarop voor te bereiden. Na afloop is er mogelijkheid om met de thuiszorgorganisaties zelf in gesprek te gaan. De bijeenkomst wordt afgesloten met een buurtborrel die wordt aangeboden door het burgerinitiatief. Meer info is te vinden op www.langerzelfstandiglevenoegstgeest.nl.


Advies van de notaris

recht n Wat zou u wel en niet willen regelen als er iets met u gebeurt en hoe legt u dit vast? De notaris van BMS Netwerk Notarissen helpt u op weg en geeft antwoord op deze en andere vragen tijdens de lezing (levens)testament op woensdag 8 mei 2019 van 19.30-21.30 uur in Oegstgeest. De lezing vindt plaats in Van Wijckerslooth. De lezing is gratis voor leden van Marente en kost € 15,- voor niet leden. Meld u voor woensdag 24 april via (071) 409 32 23 en/of e-mailadres ledenservice@marente.nl.