Het team van Fysiotherapie Maatschap Oud Oegstgeest. 'Een pracht vak in een geweldige gemeente'. | Foto PR
Het team van Fysiotherapie Maatschap Oud Oegstgeest. 'Een pracht vak in een geweldige gemeente'. | Foto PR Foto:

Twintig jaar fysiotherapie met plezier

jubileum n Twintig jaar na de start met Fysiotherapie Maatschap Oud Oegstgeest in 1999 zijn Joris-Jan Schouten en Jac Wagemakers nog steeds blij met de stap die zij toen samen hebben gezet: "We werken nog met evenveel plezier als toen", aldus Joris Jan.

"Het is een pracht vak en wij doen het in een geweldige gemeente met leuke mensen", vult Jac aan. Tegenwoordig ligt het accent bij de fysiotherapeut steeds meer op een actieve rol van de patiënt zelf. De vakgenoten zijn het erover eens dat hun werk daardoor alleen maar leuker is geworden, en effectiever.

Alles bij elkaar

Sinds 2016 zijn alle activiteiten samengevoegd op één locatie aan de Piet Heinlaan 42c in Oegstgeest: "Met gezellige en complete behandelkamers en een perfecte oefenruimte, we kunnen er nog jaren vooruit", vertelt Joris-Jan enthousiast. Jac vult hem graag aan: "Samen met Maureen Jansen die zich vooral toelegt op de behandeling van patiënten met kanker en Timo Dezentje als de jonge hond hebben we een geweldig team!"


De persoonlijke en directe aanpak in deze gemoedelijke praktijk wordt alom gewaardeerd. Ook zien ze steeds meer resultaten van hun preventieve aanpak.

Meer weten: bel 071-5157271 of bekijk de website www.fysiotherapie-oegstgeest.nl