Gespreksgroep

ontmoeting n Donderdagmiddag 4 april komt de Radius-gespreksgroep bij elkaar in de Haeswijkflat aan de Kennedylaan 141, van 14.00 tot 16.00 uur.

Mevrouw Marianne Zwaneveld, regressie- en reïncarnatie-therapeut komt op bezoek. Zij vertelt over haar werk en laat haar licht schijnen over verschijnselen die wij niet kunnen verklaren. "Hebt u weleens de aanwezigheid van een overleden dierbare in uw kamer gevoeld? Kreeg u weleens een boodschap van gene zijde in de gedaante van een vogeltje of door bewegend blad? Bent u weleens behoed voor een fataal ongeval alsof er van buitenaf werd ingegrepen? Is dit geheimzinnig of juist gewoon als we er voor open staan?"
Zijn we onzichtbaar met onze dierbaren verbonden waar ze ook wonen?
Wie zin heeft om te komen luisteren en meepraten is van harte welkom.
Het onderwerp dat op de agenda stond ( 'Wat zou u nog aan uw moeder hebben willen vragen'), wordt verschoven naar juli.


Werkzaamheden station Leiden Centraal

reizen n ProRail werkt van maandag 25 maart tot maandag 15 april verder aan de vernieuwing van het Leidse spoor. Door de werkzaamheden zijn er drie weken lang aangepaste dienstregelingen.

Van 25 maart tot 15 april rijden minder of geen treinen. Verschillende sporen zijn afwisselend buiten dienst. Reizigers kunnen gebruik maken van omreisroutes of bussen. De NS adviseert rekening te houden met minimaal een kwartier extra reistijd. Plan de reis op tijd via www.ns.nl of www.9292.nl.

Treinvrije periode

Op zaterdag 6 en zondag 7 april is treinstation Leiden Centraal helemaal niet bereikbaar per trein. Dat weekend wordt (extra) busvervoer ingezet tussen Leiden Centraal en Haarlem, Schiphol, Den Haag en Alphen a/d Rijn. Hier wordt u nog over geïnformeerd via onze nieuwsbrief,.


Alles weten over de werkzaamheden? Ga naar www.prorail.nl/projecten/sporen-leiden-centraal. Vragen over het werk? Neem contact op met ProRail via www.prorail.nl/contact of bel 0800-7767245 (gratis).


Voorjaars-workshop

knutselen n Op zaterdag 30 maart organiseert Het KunstKasteel tussen 15.30 en 17.30 uur een Paas/voorjaarsworkshop voor kinderen vanaf 5 jaar.

Met de haasjes, eitjes en kuikens gaan de kinderen aan de slag om een eigen kunstwerk te knutselen. Behalve deze materialen staat er nog van alles op tafel om er iets geweldigs van te maken. Het KunstKasteel ligt achter het Huis Ampijoloe aan de Rhijngeesterstaatweg 191. Opgeven is noodzakelijk. Bel Hester Scheltens op 06-235.211.64.