Voetballen voor kinderen vanaf 4½ jaar bij FC Oegstgeest

voetbal n De ukkies van FC Oegstgeest gaan weer buiten trainen. In de winter hebben deze kleinsten van de vereniging in de gymzaal getraind. De afgelopen twee weken was het weer nog de grote spelbreker, maar vanaf komende zaterdag wordt er weer buiten getraind.

Het ukkies voetbal start bij een leeftijd van 4½ jaar. Tot de kinderen zes jaar zijn kunnen ze (liefst) op zaterdagmorgen bij FC Oegstgeest komen kijken naar de training en als ze willen kunnen ze ook meedoen. Er worden allerlei spellen met de bal gedaan en er wordt geleerd hoe je tegen een bal moet schoppen, hoe je doelpunten moet maken en hoe je met elkaar over kunt spelen. Aanmelden voor zo'n training hoeft niet, de kinderen kunnen gewoon met hun ouders komen kijken. De trainingen worden gehouden op woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur. Kijken en meedoen op woensdag mag natuurlijk ook.
In verband met activiteiten en verzekeringen is het van belang dat de kinderen even worden geregistreerd. Daarvoor is er een (beknopt) aanmeldingsformulier.

Kinderen die zeven jaar worden, stromen in bij het pupillenvoetbal. Dat gebeurt op twee momenten in het jaar, rondom augustus en rondom februari. Pas dan wordt er contributie betaald. Voor de ouders is er op zaterdag gedurende het trainingsuurtje desgewenst informatie over FC Oegstgeest te krijgen.
Ook oudere kinderen kunnen kennismaken met voetbal. Voor informatie kan men terecht op zaterdagmorgen bij het wedstrijdsecretariaat van FC Oegstgeest.


Voor informatie over voetballen kan men mailen naar ledenadmin@fcoegstgeest.nl.