Van de Pavoordt snel klaar op NK

tafeltennis n Pecosspeelster Maaike van de Pavoordt deed dit weekeinde mee aan het NK tafeltennis in Zwolle. Helaas was de eerste ronde voor haar het eindstation.

Ze verloor met 4-0 van de 15-jarige en op Papendal gevestigde Emine Ernst. Ook in het dubbelspel was Van de Pavoordt, samen met Scyllaan Esmée van Marwijk, na één ronde klaar. In het gemengd dubbel boekte ze samen met Casper ter Lüün een zege op het broer-zusduo Jochem en Jacintha de Hoop.

In de kwartfinale was het als tweede geplaatste koppel Van der Lee/Men met 3-0 te sterk.


Gratis tennis-clinic bij FC Oegstgeest

tennis n FC Oegstgeest beschikt sinds september vorig jaar over drie prachtige nieuwe tennisbanen.

Op deze banen, die zijn aangelegd op de plek waar Vv Oegstgeest eerst een half kunstgrasveld had, kan het hele jaar worden getennist.

FC Oegstgeest-tennis heeft momenteel 125 leden, en laat weer volop nieuwe leden toe. Er is geen wachtlijst om te tennissen op één van de drie splinternieuwe all weather tennisbanen.

Inmiddels heeft de tenniscommissie eveneens een tennisleraar bereid gevonden om tennislessen te verzorgen. De lessen worden verzorgd door Hugo Mollinger.

Er zijn drie vormen van lidmaatschap mogelijk: winter-, zomer- en jaarlidmaatschap. De zomer loopt van 1 april tot en met 31 oktober. Leden ontvangen een 'tag' waarmee ze de baan op en het clubhuis in kunnen.

Gratis clinic

Om alle voetballeden en andere belangstellenden op een eenvoudige manier en zonder enige verplichting kennis te laten maken met tennis, organiseert FC Oegstgeest een tennisclinic op 8 maart aanstaande. De tennisclinic is kosteloos. Het is wel belangrijk om je tijdig aan te melden. Op www.fcoegstgeest.nl site staat meer informatie en kunnen belangstellenden zich aanmelden. Info: tennisles@fcoegstgeest.nl, tennis@fcoegstgeest.nl.