Werk van Agnes Pollock. Samen met haar zus exposeert zij op 17 maart op Oranjelaan 23.
Werk van Agnes Pollock. Samen met haar zus exposeert zij op 17 maart op Oranjelaan 23. Foto:

Zussen exposeren hun kunstwerken

kunst n Agnes Pollock exposeert samen met haar zus Annemarie Grobben op 17 maart van 12.00 tot 16.00 uur bij hun zus Minke Roelants aan de Oranjelaan 23 in Oegstgeest.

Annemarie Grobben exposeert haar beeldhouwwerk en portretten en Agnes Pollock haar schilderijen. Agnes heeft ook kunstafdrukken van het origineel met beperkte oplage. Beide kunstenaars zijn die zondagmiddag aanwezig.


Feestelijke nieuwe start Inloophuis

ontmoeting n De vernieuwde Inloop in het Dorpscentrum is vrijdag feestelijk van start gegaan. Stichting Lumen Holland Rijnland heeft per 1 maart de organisatie van de Inloop overgenomen. Er was veel belangstelling en uit allerlei richtingen kwamen mensen een kijkje nemen. Vrijwilligers stonden klaar met taart en bubbels en gezamenlijk is er getoast op een mooi nieuw begin.

Het Inloophuis aan de Lijtweg 9, is een gezellige huiskamer voor kwetsbare inwoners van Oegstgeest. Het biedt een ontmoetingsruimte waar, in een ongedwongen sfeer, een kopje koffie kan worden gedronken, een spelletje kan worden gedaan of gewoon een praatje kan worden gemaakt. Daarnaast worden er af en toe extra activiteiten georganiseerd. De openingstijden zijn maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Iedereen die er even uit wil is van harte welkom. Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger je steentje bij te dragen: ariettevanhespen@lumen-hollandrijnland.nl