Dorpscentrum ondergedompeld in Indiase sfeer

eten n Wie 21 februari niet aanwezig kon zijn bij de Indiase maaltijd van de inmiddels bekende kookgroep Lekker Anders heeft een fantastische avond gemist. Het was een waar feest.

Onder leiding van mevrouw Sanyukta Lakhina (Sweety) en haar charmante begeleidsters van de Indian Ladies Club werd een prachtig driegangenmenu geserveerd. De gerechten waren op de authentieke Indiase manier bereid en werden door de gasten bijzonder gewaardeerd.

De deelnemers aan de maaltijd waanden zich een aantal uren in India zonder daarvoor een lange vliegreis te hoeven maken. Lekker Anders draagt met deze bijeenkomsten bij aan een avond van goede sfeer en verbinding tussen mensen. Vooral de alleenstaanden voelen dit als een kans om eens een avondje verwend te worden.

De volgende keer is op maandag 15 april, dat wordt een Armeense maaltijd. Het advies is om na de aankondiging zo snel mogelijk te boeken, de kans op deelname is dan het grootst. Het Dorpscentrum mag zich verheugen in een grote populariteit van deze 'exotische' maaltijden en de bewoners van Oegstgeest kunnen profiteren van deze mogelijkheid om een avondje 'op vakantie' te zijn.

Vrijdag 8 maart is er ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag een lunch in de bibliotheek.


Hulp bij belastingaangifte

bibliotheek n Vanaf 1 maart kun je weer aangifte inkomstenbelasting doen. Inwoners van gemeente Oegstgeest die hulp willen bij het invullen van de belastingaangifte kunnen een afspraak maken met een belastingvrijwilliger van Radius Welzijn Oegstgeest. De vrijwilligers van Radius helpen dan met het invullen van de belastingaangifte op 26 maart in de bibliotheek in Oegstgeest.

Radius werkt op afspraak. Een afspraak maken kan door te bellen naar Radius via 071-7074200. De kosten voor het helpen bij de belastingaangifte zijn € 15,00. Radius helpt mensen: vanaf 65 jaar met een handicap met een beperkt inkomen, met AOW of uitkering en een klein pensioen (max € 500 p/m), met beperkt vermogen (maximaal € 20.000), die in het bezit zijn van een DigiD.


Iedereen kan in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek gratis online de belastingaangifte invullen en printen met een veilige computer en internet.