Feestelijke heropening Visgilde Hugo van der Meij

vis n Na een kortstondige verbouwing opent Visgilde Hugo van der Meij op donderdag 7 maart de deuren van een compleet vernieuwde winkel. De opening van de nieuwe winkel is een feestelijke mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Er zijn diverse openingsacties en lekkere proeverijen. Ook maken de klanten bij elke aankoop kans op fantastische prijzen.

"Van de opening maken we echt een feestje", aldus een troste Hugo van der Meij. "Speciaal voor onze klanten hebben we diverse scherp geprijsde aanbiedingen. Bovendien maakt men bij elke aankoop kans op fantastische prijzen. Zo geven we meerdere visschotels en sushisets weg, maar geven we ook 1 jaar lang gratis haring weg. En dat laatste doen we niet een keer, maar drie keer. Immers wie iets te vieren heeft, trakteert!
In het openingsweekend (donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 maart) zijn er ook diverse demonstraties en proeverijen in onze winkel".


Assortiment en oesterproeverij

Om te kunnen voldoen aan de steeds grotere vraag naar traiteur, gemaksmaaltijden en lekkere tussendoortjes (om in een handomdraai te serveren) heeft Visgilde Hugo van der Meij inmiddels een groot assortiment gevormd. In de nieuwe winkel is er een nog groter assortiment maaltijden, lekkere hapjes, quiches, entrees, en handige visplateautjes voor bij de borrel. Er kan een keuze gemaakt worden uit de verschillende soorten roerbakgroenten met de daarvoor speciaal gemaakte groentesauzen. Om de maaltijd compleet te maken, kan er gekozen worden uit diverse nagerechten, zoals bavarois en kwark van Boer Jan. Ook de alom geroemde sushi, gecreëerd door medewerkster Hiromi, wordt in de nieuwe winkel elke donderdag, vrijdag en zaterdag vers bereid.
Naast het uitgebreide assortiment traiteur, gemaksmaaltijden en lekkere tussendoortjes zijn er meer veranderingen in de nieuwe winkel. Zo kan men straks ook zijn of haar eigen oesterproeverij samenstellen. Dagelijks is er volop keuze uit de lekkerste oesters uit diverse streken zoals de Fine de claire, fine de Normandië, Creuzes, platte Zeeuwse en/of Franse Gillardeau's.

Meer informatie op hugovdmeij.visgilde.nl


Van Peuterdans tot Streetdance

dansen n Direct na de voorjaarsvakantie zijn bij de Stichting Evenementen een aantal danscursussen van start gegaan. Voor de allerkleinsten (2-4 jaar) is er de cursus Peuterdans. Uiteraard staat ook de populaire K3-danscursus (4-6 jaar) opnieuw op het programma en voor de oudere dance-kids (7-10 jaar) is er de cursus Streetdance. Alle danslessen worden gegeven door dansdocente Inge Pieterse in het Dorpscentrum. www.st-evenementen.nl •l 071-5171540.