Debat verkiezingen

politiek n Op 12 maart organiseren zes partijen die actief zijn in de gemeenteraad Oegstgeest een politiek debat voor de verkiezingen van de Provinciale Staten.

Kandidaat-statenleden van CDA, D66, GroenLinks, PvdA, VVD, en ChristenUnie kruisen dan de degens over de invulling van de taken van de provincie die onze gemeente Oegstgeest raken.
Bezoekers kunnen zich tijdens dit debat laten informeren over het werk van de Provinciale Staten en de standpunten van de partijen. Er wordt ruim gelegenheid geboden voor inbreng vanuit het publiek. Zo kunnen geïnteresseerden hun stem bepalen voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen op 20 maart.

Verkiezingsdebat, 12 maart, Dorpscentrum, Lijtweg 7. Tijd: Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.


Gespreksgroep

ontmoeting n Donderdagmiddag 7 maart komt de Radius gespreksgroep bij elkaar in de Haeswijkflat aan de Kennedylaan 141 van 14.00 tot 16.00 uur.

Het gespreksonderwerp begint met de vraag: Was er vroeger inderdaad meer gezelligheid en sfeer? Had men meer tijd en aandacht voor elkaar?
"De keuken van onze kinderen staat vol met apparaten, het nieuwste van het nieuwste, maar je kunt er niet mee praten. Ervaart u deze tijd zo? Vroeger stond je met elkaar na het eten de afwas te doen. Was dat gezellig of geeft dit een geromantiseerd beeld? Hoe gaat u om met kleinkinderen die voortdurend op hun tablet moeten kijken als ze op bezoek komen?" Wie zin heeft om te komen luisteren en meepraten, is van harte welkom.


Inwoners jagen op miljoenen

televisie n inwoners van Oegstgeest uit postcodegebied 2343 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Oegstgeest daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 3 maart vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4. De vijftig inwoners van Oegstgeest zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten.