Afbeelding
Foto:

FCO JO7 speelt eerste wedstrijd

voetbal n Zaterdag 9 februari ging de vriendschappelijke bollencompetitie voor JO7 teams uit de bollenstreek van start. Het JO7 team van FC Oegstgeest doet mee aan deze door FC Lisse georganiseerde competitie.

De eerste wedstrijd werd gespeeld bij FC Lisse. De kinderen waren gespannen en heel enthousiast tegelijkertijd. Met veel meegereisde supporters langs de kant speelden ze een leuke wedstrijd. Uiteindelijk won FC Oegstgeest met 14-5.
Zaterdag 16 februari spelen de jongste vertegenwoordigers van FC Oegstgeest hun eerste thuiswedstrijd om 10.00 op veld 6.
De 'Ukkies' zijn de jongste leden van FC Oegstgeest. Er zijn twee groepen: de O7 voor kinderen geboren in 2012 en de O6 voor kinderen geboren in 2013 of later en voor beginners.

De trainingstijden zijn op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur bij FC Oegstgeest, en op zaterdag (O6 10.00 -11.00 en O7 11.00 -12.00) in de gymzaal Leo Kannerschool aan de Hazenboslaan.

Een keer proeftrainen kan altijd. Voor meer informatie: coordinator-jo07@fcoegstgeest.nl.


Onderzoek bijstand

bijstand n De Universiteit voor Humanistiek doet onderzoek naar de ervaringen van mensen met een bijstandsuitkering in de gemeente Oegstgeest.

"Wij zijn op zoek naar bijstandsgerechtigden die mee willen werken aan een interview van circa één uur. Als dank krijgt u een VVV-bon ter waarde van 20 euro. Bent of kent u iemand die een bijstandsuitkering ontvangt en mee zou willen werken?"

Neem voor meer informatie en/of aanmelding contact op via: m.sebrechts@uvh.nl of bel op 06-85565349.


Help je kind groeien

Webinar n Op 14 maart organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Tischa Neve een webinar over groeimindset bij kinderen. Het is bedoeld voor ouders met kinderen tussen 2 en 18 jaar.

In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve tips om het groeimindset van je kind(eren) te vergroten.

Dit gratis webinar vindt plaats op donderdag 14 maart, 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden via www.cjgcursus.nl