Afbeelding
Foto:

Kindertheater Haaswijk

theater n Op zondag 17 februari is er weer kindertheater. Om 15.00 uur in de Daltonschool (Jan Wolkerslaan 18) georganiseerd door Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel. Dit keer de voorstelling Ridder Tim van theater Snater. Het toneelstuk duurt een ongeveer uur en is voor kinderen vanaf vier jaar.

Tim is vreselijk zenuwachtig; morgen moet hij afzwemmen en stel je voor dat het niet lukt… Vader heeft alle vertrouwen in zijn zoon. Om Tim te helpen geeft hij hem een ridderpak en slaat hem tot 'Ridder Tim'. Dan blijkt dat ridders ook zo hun angsten hebben. Als ze hun beer uit handen van de draak moeten redden bijvoorbeeld.

Een leuk theater over moed, vriendschap en vertrouwen voor kinderen vanaf vier jaar.
Leden van de Buurtvereniging Haaswijk & de Morsebel hebben gratis toegang.
Niet leden betalen € 5,- pp (kaarten uitsluitend contant aan de deur. Let op: er is geen pin aanwezig!). Zaal open om 14.45 uur.


Tip: Word voor 17 februari aanstaande lid van de buurtvereniging. Zie www.bvhm.nl voor meer informatie.


Heilige onrust - Een pelgrimage

religie n Oude geloofszekerheden verdampen. Veel mensen kunnen weinig meer met de traditionele geloofsleer. Maar de behoefte aan spirituele verdieping en geloofsvernieuwing leeft enorm.

Met 'Heilige Onrust. Een pelgrimage naar het hart van religie' (Uitgeverij Ten Have) schreef Frits de Lange een boek voor hen die het besef hebben van iets groters en sterkers dan zijzelf, maar dat moeilijk onder woorden kunnen brengen.

Dorpscentrum Bomenzaal. Woensdag 27 februari. Richtbedrag € 5. Info: Gerrie Kooijman 06-1839 2604.