Vrijwilligers in actie voor vluchtelingen

helpen n Een recordaantal mensen is op de vlucht. Vaak als gevolg van natuur- en oorlogsgeweld. Ruim 68 miljoen vluchtelingen zijn hierdoor afhankelijk van hulp van anderen. Duizenden Nederlanders zetten zich in de week van 24 tot en met 30 maart in voor hulp aan vluchtelingen, door mee te doen aan de collecteweek van ZOA. Ook in Oegstgeest vindt dit jaar weer een collecteweek plaats.

Ieder jaar organiseert de christelijke hulporganisatie ZOA de collecteweek. Duizenden vrijwilligers collecteren door heel Nederland om geld op te halen voor hulp aan vluchtelingen in Afrika, Aziƫ en het Midden-Oosten.
Om ook dit jaar de collecteweek in Oegstgeest mogelijk te maken zijn er veel vrijwilligers nodig. Wie zich ook een uurtje wil inzetten voor slachtoffers van oorlogen en rampen meldt zich aan via zoa.nl/ikdoemee.


Geen diner voor twee

advertorial n Lucky's Bowling biedt op Valentijnsdag een plek voor iedereen die de zoetsappige activiteiten voor koppels wilt ontvluchten. Met het thema 'broken heart at the bowling alley' heet Lucky's alle singels, vriendengroepen en Cupidohaters welkom.

Geen roze champagne en chocolade aardbeien, maar bier, bites & strikes. De bowlingbaan heeft drie Anti-Valentijn combideals waaronder een burgertrio die je niet hoeft te delen en een gebroken hartpizza die de breuk in je eigen heelt! De hele avond verzorgt dj Alankara de muziek en zal geen enkele plaat van Adel draaien.


Boek dan snel de combideals via info@luckysbowling.nl. Want wie heeft er liefde nodig als je pizza en burgers kan krijgen?

Lucky's Bowling, Veerpolder 14 Warmond
www.luckysbowling.nl