Laura Balicov treedt op in Huize Ampijoloe.
Laura Balicov treedt op in Huize Ampijoloe. Foto:

Chris de Stoop in Oegstgeest

lezing n Chris de Stoop vertelt binnenkort in de Rijnlandse Boekhandel over het waargebeurde verhaal van een visser en zijn dochter die hun vaderland, Vietnam, ontvluchtten.

Zij staken in een kleine vissersboot de zee over om hier, in het westen, een nieuw leven te beginnen. Het is ook het verhaal van de tientallen reisgenoten die langdurig ronddobberden op zee. Dit alles heeft Chris de Stoop opgetekend in zijn boek: 'Wanneer het water breekt'.
Deze lezing wordt georganiseerd door Volksuniversiteit Oegstgeest, Bibliotheek Bollenstreek en de Rijnlandse Boekhandel. Woensdag 20 februari, aanvang 20.00 uur, Bibliotheek Bollenstreek Lange Voort 2T.
Toegang €10,00 incl. koffie/thee


Pianorecital door Laura Balicov op zondagmiddag 17 februari

muziek n Op zondagmiddag 17 februari geeft Laura Balicov in Oegstgeest een pianorecital.

Zij is een klassiek pianiste, die studeerde in de Republiek Moldavië en haar studie nu voortzet bij het Koninklijk Haags Conservatorium. Laura heeft in Nederland verschillende concerten gegeven, opgetreden met Moldavische en Roemeense orkesten en naam gemaakt als een getalenteerd pianiste. Tijdens haar recital zal Laura werken spelen van Mozart, Schubert, Chopin en Rachmaninov. Zij speelt enkele stukken quatre mains met Stanislav Jar.
17 februari, 14.30 – 17.00 uur, Rhijngeesterstraatweg 191. Kaarten 15 euro, te reserveren door het sturen van een e-mail naar concert@ampijoloe.com ovv het aantal kaartjes en 'Concert Laura Balicov'.
www.ampijoloe.com/laura-balicov