Feest bij samengaan

welkom n Op donderdag 31 januari om 16.00 uur is het feest bij de Bibliotheek Bollenstreek | Volksuniversiteit Oegstgeest.

Met een hapje en drankje wordt het officiële samengaan van de Volksuniversiteit K&O Oegstgeest en de Bibliotheek Bollenstreek gevierd. Iedereen is daarbij welkom op de Lange Voort 2T in de bibliotheek én bij de buren, de Volksuniversiteit.

Wethouder Matthijs Huizing is aanwezig om de overgang van K&O naar de Bibliotheek Bollenstreek | Volksuniversiteit Oegstgeest te markeren. Na de officiële opening kan iedereen kennis maken met het nieuwe cursusaanbod. Bij inschrijving op 31 januari voor een cursussen ontvangen cursisten een gratis blocnote.


Inzameling voedselbank

geven n Elke maand wordt er in Oegstgeest voedsel ingezameld voor de voedselbank in Leiden.

De voedselbank is onder meer afhankelijk van particuliere giften om de mensen die van de voedselbank gebruik maken, te kunnen voorzien van een voedselpakket.
Oegstgeestenaren kunnen boodschappen als koffie, thee, suiker, pasta, rijst, wasmiddelen en blikken groente, soep, vlees of vis en zonnebloemolie inleveren op dinsdag 8 januari van 19.00 tot 19.45 uur bij de Rehobothkerk, Lijtweg 1 (tegenover de Shellpomp).
Een vriendelijk verzoek om geen kleding en verse producten af te geven.


Kledingbeurs

snuffelen n Zaterdag 2 februari wordt er een kinderkledingbeurs gehouden in speeltuin Vogelenwijk.

Wie op zoek is naar mooie en goedkope kinderkleding, kan terecht aan de Leidse Nachtegaallaan vanaf 14.00 uur. De toegang is gratis.

Meer informatie: speeltuin@vogelwijk.nl


Muren gezocht

cultuur n Vorige week werd het gedicht van Anke Kuypers op een muur aan de Jan Wolkerslaan feestelijk onthuld. Het Oegstgeester Muurgedichten Actiecomité (OMA) is nog op zoek naar mensen die een muur ter beschikking hebben voor het plaatsen van een nieuw gedicht.

Geïnteresseerden kunnen zich melden via muurgedichten.oegstgeest@gmail.com.