Afbeelding
Foto:

Koffiebijeenkomst Regenboogkerk

ontmoeting n Op vrijdag 8 februari is de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk aan de Mauritslaan 12.

Iedereen is van harte welkom vanaf 10.00 uur voor koffie mét. De bijeenkomst staat open voor gemeenteleden en belangstellenden en is ook bedoeld om elkaar te ontmoeten
Vanaf 10.15 uur vertelt Hennie Dijkhuis over Minahassa. Dit kleine gebied in Noord Sulawesi (vroeger Celebes) was in begin 20e eeuw zeer bekend als zendingsgebied van de protestantse kerk in Nederland. Wat bewoog mensen om daar heen te gaan? Hoe systematisch werd dat aangepakt? Het verhaal van een schoonfamilie in de vooroorlogse periode.


Wanneer het moeilijk is om zelfstandig naar de Regenboogkerk te komen, dan kan men voor vervoer contact opnemen met dh. Evert Wieman (telefoon 071-51 72 222) of met Bea de Kogel (telefoon 071 51 55 226).


Buitengewoon lekker

Diner voor singles op 6 februari

ontmoeting n In een serie van drie maaltijden is de tweede op woensdagavond 6 februari een driegangen verwendiner speciaal voor singles. Er is nog plaats. Opgave liefst zo spoedig mogelijk, maar graag uiterlijk 1 februari.

Deze maaltijden worden georganiseerd in het kader van het activiteitenprogramma van de werkgroep Vorming van de Raad van Kerken Oegstgeest met als thema 'Buitengewoon'. Samen eten werkt buitengewoon verbindend.
"Bent u geen single, maar wilt u graag met bijvoorbeeld uw alleengaande buurvrouw of buurman samen komen, dan kan dat ook", laat de organisatie weten.
De derde maaltijd in deze rij is trouwens weer voor iedereen en wel op vrijdagavond 17 mei.

Wie op 6 februari wil aanschuiven, kan zich opgeven bij Reina Albracht via reina.albracht@ziggo.nl of 06-21 95 45 51.

In tegenstelling tot het tijdstip wat in het activiteitenoverzicht van de Raad van Kerken in OKe staat vermeld, worden deelnemers om 18.00 uur verwacht in de Rehobothkerk aan de Lijtweg. De kosten zijn €5,- p.p. (waarvan €2,50 doorgegeven wordt aan de Voedselbank). Graag bij binnenkomst contant betalen.