Heerlijk snuffelen tussen de spullen van vroeger. | Foto Wil van Elk
Heerlijk snuffelen tussen de spullen van vroeger. | Foto Wil van Elk Foto: Wil van Elk

Opnieuw Open Mic in Trefpunt

warmond n Stand-upper Vincent Geers presenteert op vrijdag 22 februari een Open Mic in Theater Het Trefpunt (Herenweg 80 Warmond).

In deze derde editie is Geers zowel headliner als Master of Ceremony. De veelzijdige Vincent won in 2007 op Cameretten de jury- én de publieksprijs. In zijn rol van MC maakt hij op het open podium ook plaats voor vijf andere comedians en een special guest. De voorstelling begint om 20.30 uur. Een kaartje kost 8,50 euro in de voorverkoop via www.theaterhettrefpunt.nl of 11,00 euro voor aanvang aan de zaal.


Rommelmarkt voor Herinneringsmuseum

Gezellig n Het was zaterdag 26 januari een gezellige boel in de grote zaal van Van Wijckerslooth. De oorzaak daarvan was een rommelmarkt met als doel wat spullen op te ruimen en geld te genereren voor het Herinneringsmuseum.

De vrijwilligers van het Herinneringsmuseum bleken handige handelaren te zijn. Menige bezoeker ging dan ook met een leuk hebbedingetje naar huis. Verkochten ze een aantal zilveren lepeltjes, probeerden ze de hele serie te verkopen. "Wilt u er een handig bordje bij om ze aan op te hangen?", vroeg een van hen, en verkocht er alzo iets extra's bij.

Marente is druk met een grote verbouwing dat aan de voorkant van het gebouw al goed zichtbaar is. In ieder geval is door de verkoop van heel veel spullen minder opslagruimte nodig.