Meditatief Moment Bahá'í's

meditatie n De Bahá'í-gemeenschap van Oegstgeest nodigt iedereen op dinsdag 29 januari van harte uit om zich te laten inspireren en te mediteren over het thema 'Belofte van Wereldvrede'.

"De Grote Vrede waarnaar het hart van mensen van goede wil door de eeuwen heen is uitgegaan, waarvan zieners en dichters ontelbare generaties lang in visioenen hebben getuigd en die door de heilige geschriften van de mensheid keer op keer werd beloofd, is nu ten langen leste binnen het bereik der naties gekomen. Voor het eerst in de geschiedenis is het voor iedereen mogelijk de gehele planeet, met al haar volkeren in hun eindeloze verscheidenheid, in één perspectief te overzien. Wereldvrede is niet alleen mogelijk, maar zelfs onvermijdelijk. Ze is het volgende stadium in de evolutie van onze planeet, in de woorden van een groot denker "de planetisering van de mensheid". (Bahá'í-geschriften)
Tijdens deze avond wordt uit de Geschriften van de verschillende wereldgodsdiensten gelezen.
Aanmelden kan via e-mail oegstgeest@bahai.nl
De toegang is gratis. Locatie en tijd: Familie Lagas, Jacob van Maerlantlaan 31 Oegstgeest. Aanvang 20.00 uur.


Lezing van The Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhouse over 'Holistische wetenschap'

inzicht n Op maandag 28 januari organiseert The Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhouse een lezing over 'Holistische wetenschap'.

De lezing begint om 19.30 uur in Sijthoff Leiden, Doezastraat 1 in Leiden. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing eindigt om circa 21.45 uur. Toegang vrij. Meer informatie: www.blavatskyhouse.org of bel (071) 5315838.