Buitengewoon lekker

eten n Samen eten werkt buitengewoon verbindend. 'Buitengewoon', dat is in seizoen 2018-2019 het jaarthema van het activiteitenprogramma van de werkgroep Vorming van de Raad van Kerken Oegstgeest. In het kader daarvan worden dit seizoen drie maaltijden georganiseerd.

De tweede maaltijd is op woensdag 6 februari en deze is speciaal voor bedoeld om alleengaanden te verwennen. Het wordt vast net zo gezellig als bij het buitengewone stamppottenbuffet in november. En voor wie geen single is, nog even geduld: de derde maaltijd is weer voor iedereen en wel op vrijdagavond 17 mei.

"Bent u, ben jij single en vind je het gezellig samen met anderen te eten, geef je dan - in verband met de organisatie - zo spoedig mogelijk op, maar uiterlijk 1 februari.
Dat kan bij Reina Albracht, reina.albracht@ziggo.nl of 06-21 95 45 51", laat de organisatie weten.

In tegenstelling tot het tijdstip wat in het activiteitenoverzicht van de Raad van Kerken in OKe staat vermeld, wordt men om 18.00 uur verwacht in de Rehobothkerk aan de Lijtweg. De kosten, € 5,- p.p. (waarvan € 2,50 doorgeven wordt aan de Voedselbank), bij binnenkomst contant te voldoen.

Buitengewoon lekker – driegangendiner voor singles - 6 februari 18.00 uur.


Senioren-computercafé

leren n Het Seniorencomputercafé van Stichting Radius Oegstgeest start in januari weer met het geven van cursussen en workshops.

Onder deskundige leiding van ervaren docenten leren bezoekers werken met Windows 10, internetten, internetbankieren, e-mailen, het gebruik van een digitale kluis, het opslaan en terugvinden van foto's of documenten (inclusief de vele aspecten rond het bewerken van foto's) en dit voor zowel computers met het besturingssysteem Windows als voor Android tablets of iPads.
Daarnaast gaan senioren ook steeds meer gebruik maken van SmartPhones of iPhones. Ook daarvoor kan men gebruikerscursussen volgen, zelfs (alleen) WhatsApp is mogelijk.
De cursussen worden voor kleine groepen gegeven op de locatie Flat Haeswijk / Stichting Radius, President Kennedylaan 141. Tevens worden er op deze locatie, tweemaal per week (dinsdag - en vrijdag middag), zogenaamde open inloopspreekuren gehouden, van 13.45-15.45 uur.
www.seniorencomputercafe.nl