De voorzitter hield een ludieke, deels gezongen, nieuwjaarsspeech waarin werd teruggeblikt op 2018 en vooruitgekeken naar 2019.  | Foto Ivonne Janka
De voorzitter hield een ludieke, deels gezongen, nieuwjaarsspeech waarin werd teruggeblikt op 2018 en vooruitgekeken naar 2019. | Foto Ivonne Janka Foto: Ivonne Janka

Receptie Volkstuin-vereniging

ontmoeting n Op zaterdag 12 januari toostten de leden van de Oegstgeester Volkstuin Vereniging (OVV) De Groenerie op het nieuwe jaar.

Het was gezellig druk in het "praathuis", waar onder het genot van een hapje en een drankje werd bijgepraat. Oudste lid Thijs had voor de gelegenheid traditiegetrouw weer oliebollen en appelflappen gebakken die goed in de smaak vielen. De voorzitter hield een ludieke, deels gezongen, nieuwjaarsspeech waarin werd teruggeblikt op 2018 en vooruitgekeken naar 2019.

Mochten er lezers zijn die interesse hebben in een hele (of een halve) volkstuin, dan verwelkomt OVV De Groenerie u graag. Er is op dit moment nog een aantal tuinen beschikbaar. Belangstellenden kunnen contact opnemen via www.ovv-volkstuin.nl of via e-mailadres info@ovv-volkstuin.nl.