Het team van HUT'16 gaar er weer een geweldig huttenbouwweekeinde van maken tijdens Pinksteren.
Het team van HUT'16 gaar er weer een geweldig huttenbouwweekeinde van maken tijdens Pinksteren. Foto: pr

Huttenbouwfestijn 2019; voorbereiding in volle gang

bouwen n Het enthousiaste team van huttenbouw Oegstgeest is begonnen met de voorbereidingen van HUT'16 editie 2019. Het wordt alweer de vierde editie van het huttenbouw evenement, dat traditiegetrouw plaatsvindt in het pinksterweekend.

HUT'16 editie 2019 start op vrijdag 7 juni om 16.00 uur. Er is weer plaats voor 100 kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Zij kunnen zich een heel weekend uitleven met hamers, spijkers, hout en diverse andere materialen.


Uiteraard worden er weer leuke aanvullende activiteiten ondernomen. Denk dan aan een rondje varen in een van de boten van de Sagara Satrya's, een timmerworkshop of een ontwerpworkshop voor een heuse teamvlag.


Op zondagmiddag wordt het festijn afgesloten met een kampvuur en pannenkoeken voor alle kinderen en hun ouders.


Houd de media en de website in de gaten; de inschrijvingen starten op donderdag 21 maart om 7 uur. Meer informatie is te vinden op: hut.sagara.nl

"We danken onze vaste sponsoren (o.a. Favoriet sport, Domino's Pizza en Bakker van Maanen) voor hun bijdragen waardoor wij ieder jaar weer een fantastisch evenement neer kunnen zetten.
Ook zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsoren die willen bijdragen in geld of in natura." Wil je sponsoren? Neem contact met ons op via hut@sagara.nl