Voorzitter Carina Bos reikte de D66-terugblik uit aan Michel van de Geijn. Hij is D66-Oegstgeest-vrijwilliger van het jaar.
Voorzitter Carina Bos reikte de D66-terugblik uit aan Michel van de Geijn. Hij is D66-Oegstgeest-vrijwilliger van het jaar. Foto: PR

Geslaagde nieuwjaarsborrel D66

politiek n Afgelopen zondag, 13 januari, was de Nieuwjaarsborrel van D66 Oegstgeest. Dit keer gehouden in het nieuwe clubgebouw van de Oegstgeester Golfclub.

Het was een geslaagde bijeenkomt waar werd teruggeblikt op een succesvol jaar. Voorzitter Carina Bos stond stil bij de campagne voor gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen maart. Ze maakte tevens de D66 vrijwilliger van het jaar bekend: dat is Michel van de Geijn geworden. Hij was tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen verantwoordelijk voor alle online filmpjes die zijn gemaakt.

Fractievoorzitter Elfred Bus blikte terug op de afgelopen maanden. En vertelde wat de fractie van D66 Oegstgeest tot nu toe bereikt heeft en over het recente vertrek van wethouder Huri Sahin. Van het bestuur ontvingen alle raads- en commissieleden een Nieuwjaarspakket als dank voor hun inzet.


Parkinson café Oegstgeest

ontmoeting n Donderdag 17 januari is iedereen van harte welkom voor Parkinson café Oegstgeest in de Bomenzaal van het Dorpscentrum, Lijtweg 9.

Aan het woord komt onder andere ergotherapeute Pauline Bootsman. Zij is mede-eigenaar van SAMEN, Praktijk voor Ergotherapie en aangesloten bij ParkinsonNet. Zij vind het belangrijk om mensen en hun omgeving meer inzicht te geven in de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden.

Inloop vanaf 13.30 uur (start 14.00). Afsluiting ongeveer 16.00 uur.