Workshop 'Moodboard 2019' maken

vrouwen n De 'Werkkring' van de VVAO Leiden (vereniging van vrouwen met een hogere opleiding) organiseert een workshop 'Moodboard 2019' maken voor leden en andere belangstellende vrouwen.

Een moodboard is een collage van de dingen die je wilt doen of wensen die je wilt realiseren. Je staat even stil bij wat je wilt in de toekomst.

De werkkring is een groep van ongeveer tien vrouwen. "We wisselen ervaringen uit over werk, delen expertise en contacten en we motiveren elkaar. Wat aan de orde komt bepalen we samen. Bijvoorbeeld: Hoe zet ik mijn kennis en kunde in de markt? Kiezen en regie nemen. Positief communiceren. Hoe blijf je als zelfstandige overeind in deze tijd? We nodigen spreeksters uit en gaan ook met elkaar in gesprek over bijvoorbeeld goede voornemens, ontwikkelingen op je werk en hoe je je zaken voor elkaar krijgt. Kortom: we leren van elkaar. We komen negen keer per jaar bijeen."

Op woensdag 16 januari gaat men we creatief aan de slag. "Na een korte oefening gaan we meer vanuit ons hart en intuïtie, dan vanuit ons denken, een collage maken als vooruitblik naar het komende jaar."

Datum: woensdag 16 januari van 20.00 - 22.00 uur. Vanaf 19.45 uur inloop en drankje. Locatie: Ergens in Oegstgeest. Begeleider: Talante van der Molen, trainer en coach

Toegang gratis. Introducees zijn welkom. Van tevoren aanmelden via leiden@vvao.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.


Kijk voor meer informatie over de afdeling Leiden van de VVAO op https://www.vvao.nl/afdelingen/afdeling/?name=Leiden


Reanimatietrainingen

cursus n EHBO-vereniging Oegstgeest organiseert in het voorjaar weer vier reanimatietrainingen.

Samen met andere cursisten oefenen cursisten tijdens deze trainingen alle reanimatiestappen op oefenpoppen en maken zij gebruik van een oefen-AED. Na afloop van de cursus ontvangen deelnemers een certificaat. Met zo'n certificaat kunnen zij zich aanmelden bij de burgerhulpverlening.
De training duurt twee maal twee uur van 20.00 tot 22.00 uur, en de kosten bedragen 30 euro per persoon.

Data: 14 en 21 februari, 7 en 14 maart, 21 en 28 maart, 4 en 11 april
Aanmelden kan via info@ehbooegstgeest.nl

Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat

Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden volledig of een deel van de Reanimatiecursus. Informeer hiernaar bij de eigen verzekeringsmaatschappij of kijk op de site van de EHBO-vereniging Oegstgeest www.ehbooegstgeest.nl onder het kopje Links.